Nieuws

Nieuws

Aanvullende financiële maatregelen coronavirus

Vanwege het coronavirus heeft het kabinet diverse financiële maatregelen in het leven geroepen voor werkgevers en zzp’ers. Het doel daarvan is om zoveel mogelijk banen en inkomsten veilig te stellen en de economie te ondersteunen. We schreven al eerder over het uitstel van belastingbetaling en hebben nu de nieuwste maatregelen voor jou op een rijtje gezet.

Lees meer
Nieuws

Noodpakket voor mkb’ers en zzp’ers wegens het coronavirus

Voor veel ondernemers is dit een zware tijd. Om te voorkomen dat er veel ondernemingen failliet gaan heeft het kabinet miljarden beschikbaar gemaakt. Met dit geld worden ondernemers middels verschillende regelingen ondersteunt. Welk noodpakket met regelingen is van toepassing voor mkb’ers en zzp’ers? Wij zetten het op een rij.

Lees meer
Nieuws

Uitstel van belasting door coronavirus

We kunnen allemaal niet meer om het coronavirus heen. Veel ondernemers voelen de gevolgen van het virus en krijgen financiële problemen. Om de gevolgen wat te verzachten neemt de Belastingdienst maatregelen. Heb jij als ondernemer of zzp’er last van betalingsproblemen door het coronavirus? Dan kun je vragen om een bijzonder uitstel van betaling.

Lees meer
Nieuws

Verhoging van de minimum lonen

Per 1 januari 2020 gaan de minimumlonen omhoog. De brutobedragen van het wettelijk minimumloon en minimumjeugdloon stijgen met 1,1% in het nieuwe jaar. Deze bedragen worden ieder half jaar aangepast aan de ontwikkeling van de gemiddelde cao-lonen in Nederland. De nieuwe bedragen gelden voor een volledige werkwerk. In de meeste gevallen is dat 36,38 of 40 uur per week.

Lees meer
 
1 2 3 4