Nieuws

Nieuws

Nieuw btw-nummer voor eenmanszaak

Voor 1 januari 2020 krijgen alle eenmanszaken in Nederland een nieuw btw-nummer. Het nieuwe btw-nummer is niet langer meer gekoppeld aan het Burgerservicenummer. Wij vertellen jou alles wat je hierover moet weten.

Lees meer
Nieuws

Wijzigingen in WAB voor het MKB

De Wet Arbeid in Balans treedt per 1 januari 2020 in werking. Dat betekent een hoop wijzigingen in onder andere arbeidscontracten, ontslagregels en uitkeren van de transitievergoeding. Wij zetten de belangrijkste wijzigen voor jou op een rij.

Lees meer
Nieuws

Deze wetswijzigingen zijn interessant voor ondernemers

Per 1 juli 2019 veranderen er verschillende wetten en regels voor ondernemers. Sommige gaan per 1 juli al in, een aantal pas op 1 januari 2020. Het is wel zo fijn om je daar als ondernemer op voor te kunnen bereiden. Wij zetten een aantal van deze wetswijzigingen voor jou op een rijtje.

Lees meer
Nieuws

Minder vakantiegeld door arbeidskorting

Werknemers zullen dit jaar merken dat ze minder van hun vakantiegeld overhouden dan in 2018. Dit komt door de arbeidskorting die dit jaar is verhoogd. Dat zorgt ervoor dat het ook sneller wordt afgebouwd en dat gaan met name de hogere inkomens merken.

Lees meer
 
1 2 3