Nieuws

Nieuws

Wijzigingen in WAB voor het MKB

De Wet Arbeid in Balans treedt per 1 januari 2020 in werking. Dat betekent een hoop wijzigingen in onder andere arbeidscontracten, ontslagregels en uitkeren van de transitievergoeding. Wij zetten de belangrijkste wijzigen voor jou op een rij.

Lees meer
Nieuws

Deze wetswijzigingen zijn interessant voor ondernemers

Per 1 juli 2019 veranderen er verschillende wetten en regels voor ondernemers. Sommige gaan per 1 juli al in, een aantal pas op 1 januari 2020. Het is wel zo fijn om je daar als ondernemer op voor te kunnen bereiden. Wij zetten een aantal van deze wetswijzigingen voor jou op een rijtje.

Lees meer
Nieuws

Minder vakantiegeld door arbeidskorting

Werknemers zullen dit jaar merken dat ze minder van hun vakantiegeld overhouden dan in 2018. Dit komt door de arbeidskorting die dit jaar is verhoogd. Dat zorgt ervoor dat het ook sneller wordt afgebouwd en dat gaan met name de hogere inkomens merken.

Lees meer
Nieuws

Nieuwe kleineondernemersregeling

In januari 2020 gaat de kleineondernemersregeling veranderen. Kleine ondernemers die zich voor 20 november 2019 aanmelden bij de Belastingdienst voor deze nieuwe regeling, kunnen vanaf januari 2020 de omzetgerelateerde vrijstelling toepassen. Aanmelden voor deze regeling kan vanaf 1 juni 2019.

Lees meer
 
1 2 3 4