Bedrijfsfinanciering

Wanneer je plannen hebt met jouw bedrijf kost dit vaak geld en is er een bedrijfsfinanciering nodig. Het aanvragen en regelen van een bedrijfsfinanciering blijkt vaak niet gemakkelijk. De plannen worden belemmert en er wordt niet goed met je mee gedacht. Het Rekenlokaal laat het aanvragen van een bedrijfsfinanciering wel slagen en zorgt ervoor dat jij jouw plannen kunt voortzetten.

Verschillende soorten bedrijfsfinanciering

Elk bedrijf doorloopt fases en iedere fase vraagt om een andere bedrijfsfinanciering. Welke vorm is nodig om jouw doelen te behalen? De specialisten van Het Rekenlokaal gaan met jou om tafel om jouw wensen te bespreken. Samen bekijken we de opties, mogelijkheden en maken we een plan. We bespreken de toekomstplannen en de financiële situatie. Daar stemmen we de bedrijfsfinanciering op af. Het Rekenlokaal is 100% onafhankelijk en handelt echt puur uit jouw belang. Ons doel is om jouw bedrijfsfinanciering te laten slagen. Dankzij ons grote netwerk kunnen wij veel voor jou betekenen op dit gebied.

Bedrijfsfinanciering voorbereiden

Wanneer je een bedrijfsfinanciering wil aanvragen wil je goed voorbereid zijn. Met een goed plan kunnen geldverstrekkers worden overtuigd om te investeren in jouw plannen. Het Rekenlokaal helpt bij het opstellen van een goed plan. Daarnaast moet je een goed financieel overzicht hebben en een begroting maken. Naast het regelen van een bedrijfsfinanciering kan Het Rekenlokaal ook jouw administratie verzorgen. Hierdoor heb je altijd een goed en actueel overzicht van jouw financiën.

Hulp bij bedrijfsfinanciering aanvragen

Het Rekenlokaal ontzorgt jou volledig bij het aanvragen van de bedrijfsfinanciering. Zowel de voorbereiding, als de aanvraag en periodieke nazorg kun je aan ons met een gerust gevoel overlaten. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van bedrijfsfinancieringen maken wij jouw aanvraag mogelijk. Heb jij al een accountant of boekhouder? Dan kunnen wij met deze partij samenwerken. Zo krijgen wij goed inzicht in jouw financiële situatie en bespaar jij op kosten.

Meer informatie over bedrijfsfinancieringen

Wil jij een bedrijfsfinanciering aanvragen en wil je daar hulp bij? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Bel naar 072 - 20 13 036 of gebruik het contactformulier.