Dit zijn wij

Wij zijn Het Rekenlokaal, een modern administratie- en belastingadvieskantoor, financiële dienstverlener en bedrijfsfinancieringsspecialist. Wij zijn er om jou te ontzorgen en helpen jou om beter te ondernemen. Het Rekenlokaal biedt diverse pakketten aan, afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Administratie in de cloud

Jouw administratie doen we in de cloud, waarbij we zaken slim automatiseren met moderne software. Voor jou betekent dit dat je een moderne digitale administratie krijgt, waardoor jij altijd en overal inzicht krijgt in jouw bedrijf en de financiële situatie. Hierdoor houd jij de focus op jouw core business.

De hoge automatiseringsgraad (= weinig uren) betekent dat jouw boekhouding voordelig is. Je kunt bij Het Rekenlokaal zelf bepalen welke dienstverlening je wil afnemen. We hanteren daarvoor transparante en eerlijke vaste tarieven per maand die we altijd vooraf afspreken. Zo kom jij nooit voor een verrassing te staan.  

Komt dit je bekend voor?

  • Ik wil op elk gewenst moment met actueel bijgewerkte informatie kunnen zien hoe mijn onderneming ervoor staat, maar heb daar nu niet de mogelijkheden voor?
  • Ik wil weten hoeveel liquiditeitsruimte mijn onderneming de komende maanden heeft voor investeringen en of ik dan ook mijn andere verplichtingen nog tijdig kan voldoen?
  • Ik mis een klankbord en netwerk die meedenkt met mijn plannen en helpt deze te realiseren?
  • Ik ben elke maand veel tijd kwijt aan bonnetjes printen, facturen zoeken etc.?
  • Mijn groeiplannen worden belemmerd omdat het mij niet lukt om de financiering rond te krijgen, dit bezorgt mij slapeloze nachten?

 

Vind je ook dat dat anders kan en moet?

Wij vinden van wel! Het Rekenlokaal ontzorgt je en lost het voor je op.

Hoe doen we dat?

Aan de hand van vijf samenhangende pijlers en diverse vragen bepalen wij samen hoe fit jouw onderneming is en waar ruimte voor verbetering is. Daar richten we jouw administratie- en managementrapportages op in.
De vijf samenhangende kernpijlers waarlangs wij jouw onderneming stroomlijnen en fitter maken zijn:

  • Visie en strategie
  • Organisatie en processen
  • Cashflow, investering en financiering
  • Financiële administratie en rapportage
  • Optimalisatie (fiscale) wet- en regelgeving

 

Ben jij zzp'er of mkb'er en benieuwd welke besparings- en verbetermogelijkheden er zijn voor jouw onderneming? Het Rekenlokaal helpt je om jouw ambities te realiseren. Wil jij jouw administratie uitbesteden en managementinformatie op orde hebben? Het Rekenlokaal regelt het voor je. Ben jij er van overtuigt dat wij jou kunnen helpen om beter te ondernemen? Neem dan contact met ons op.