Bedrijfsfinanciering

Bedrijfsfinanciering aanvragen – grote slagingskans 

Een bedrijfsfinanciering aanvragen is vaak een ingewikkeld en lastig proces. Voor de meeste ondernemers is het niet vanzelfsprekend om een passende financiering te verkrijgen. Geldverstrekkers zijn vaak slecht bereikbaar en de service is beperkt. Hierdoor eindig je niet met een financiering die passend is bij jouw bedrijfsstrategie.

Heb jij hier moeite mee en krijg je de bedrijfsfinanciering maar niet rond? Het Rekenlokaal laat je wel slagen en ontzorgt je volledig bij het aanvragen van de financiering.

Herken je dit?

  • Heb je moeite om de juiste financiering voor jouw bedrijf rond te krijgen en word je belemmert in jouw plannen?
  • Kost het aanvragen je veel tijd en weet je niet of je gaat slagen?
  • Heb je geen vast aanspreekpunt bij de geldverstrekker die met je meedenkt over de toekomst van jouw bedrijf en zorgt dat je de juist financiering krijgt?
  • Weet jouw boekhouder of accountant ook niet hoe hij efficiënt een bedrijfsfinanciering voor jou moet aanvragen met de grootste slagingskans?
  • Heb je hulp nodig om jouw werkkapitaal te beheersen?

Ontzorgen in het hele traject

Het Rekenlokaal herkent bovenstaande problemen en lost dit voor je op. Wij ontzorgen jou in het volledige proces: de voorbereiding, aanvraag en periodieke nazorg. Dankzij onze ervaring van ruim 20 jaar hebben wij al meer dan 2500 kreditaanvragen mogelijk gemaakt. Wij regelen voor jou de bedrijfsfinanciering, mede dankzij ons grote netwerk en specialistische sector- en financieringskennis.

Wij hebben ingangen bij 40 traditionele en alternatieve geldverstrekkers en weten welke eisen deze geldverstrekkers stellen. Wij kunnen jouw aanvraag ook samen met jouw huidige boekhouder of accountant regelen en zo op kosten besparen.

100% onafhankelijk - Grootste slagingskans

Het Rekenlokaal is 100% onafhankelijk. Wij bespreken samen met jou de strategische toekomstplannen van jouw bedrijf en financiële positie. Daar stemmen wij vervolgens de benodigde bedrijfsfinanciering op af. Wij besparen jou tijd en kosten en selecteren de best passende oplossing met de grootste slagingskans. Het Rekenlokaal heeft beschikking over een platform met koppelingen naar al deze geldverstrekkers.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Wil jij weten hoe wij jou kunnen helpen met de bedrijfsfinanciering? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Bel naar 072 - 20 13 036 of vul het contactformulier in. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en gratis.

Bedrijfsfinanciering