Managementinformatie

Een goede administratie is belangrijk om jouw bedrijf goed draaiende te houden. Het omzetten van de data en cijfers in begrijpelijke informatie vereist vakmanschap en kennis. Dat is waar Het Rekenlokaal om de hoek komt kijken. Wij helpen jou met tussentijdse managementinformatie, het opzetten van een planning en control cyclus en interimdiensten, zodat jij weet hoe jouw bedrijf presteert en hoe dit beter kan.

Herken je dit?

  • Jouw onderneming groeit, maar je hebt nog niet de middelen om een controller of financieel manager aan te stellen. Maar je hebt wel behoefte aan een sparringpartner en goede managementinformatie?
  • Je hebt behoefte aan een financieel sparringpartner in jouw onderneming, maar dat hoeft niet fulltime?
  • Je wil periodiek tussentijdse cijfers om jouw onderneming beter te gaan beheersen, maar weet niet hoe je een goede planning & controlcyclus moet opzetten?
  • Je hebt capaciteitsproblemen en (dreigende) achterstanden, waardoor je tijdelijk hulp nodig hebt om zaken op orde te houden?

Interim financieel directeur of controller

Het Rekenlokaal helpt jou in bovenstaande situaties. Wij lossen dit graag voor jou op. Waar heb jij behoefte aan op gebied van managementinformatie? Samen bespreken we jouw wensen, waarna we een maatwerk offerte maken van wat onze (interim) dienstverlening per maand gaat kosten. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op, het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en gratis.

Managementinformatie