Geen hoge tarieven van Thuisbezorgd.nl meer

Veel horecagelegenheden kiezen ervoor om zich aan te sluiten bij Thuisbezorgd.nl. Via de bestelwebsite kunnen consumenten gemakkelijk gerechten bestellen en thuis laten bezorgen. Voor veel horecagelegenheden een mooie manier om bestellingen binnen te krijgen, maar daar hangen wel wat nadelen aan vast. Zo betaal je als aangesloten restaurant een hoge fee per bestelling en ben je verplicht om je te houden aan de laagsteprijsgarantie. Hierdoor verdwijnt een groot deel van de omzet in de zakken van Thuisbezorgd.nl. Heb jij je aangesloten bij Thuisbezorgd.nl en ben je klaar met de omzet die je kwijtraakt? Het Rekenlokaal helpt je om financieel meer voordelen te behalen!

Omzet in eigen zak houden

Horecaondernemers gaan op zoek naar andere manieren om de omzet in eigen zak te kunnen houden, om zo de strenge voorwaarden en stijgende commissies van Thuisbezorgd.nl te omzeilen. Het Rekenlokaal ondersteunt horecaondernemers om het heft in eigen handen te nemen en financieel voordelen te behalen.

Wij kijken naar jouw situatie en stellen een plan op hoe jij jouw omzet bij jezelf kunt houden. Zo kunnen we bijvoorbeeld adviseren om zelf een webshop te (laten) bouwen waarop consumenten hun bestellingen kunnen plaatsen. Hierdoor kun je zelf bepalen welke prijzen je hanteert en hoef je niks af te staan.

Stoppen met Thuisbezorgd.nl

Ben jij klaar met de hoge fees, de strenge prijsgaranties en de hoge bedragen die je kwijt bent aan Thuisbezorgd.nl? Wil je stoppen met thuisbezorgd en het heft in eigen handen nemen? Dan is Het Rekenlokaal er voor jou. Wij zorgen ervoor dat je financieel meer voordelen behaald en stellen samen een goed plan op. Zodat jij als horecaondernemer je kunt richten op het ondernemen en kunt groeien in de toekomst.

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 072 - 20 13 036.