Salarisadministratie uitbesteden

Door: Arnaud Korthouwer

Datum: 24 december 19

Salarisadministratie uitbesteden bij Het Rekenlokaal is eenvoudig en neemt je veel werk uit handen. Wij denken met jou mee en zorgen ervoor dat de salarisadministratie altijd op orde is. Geen tijdrovende en lastige administratie meer, maar wel meer tijd voor jouw eigen onderneming.

Kosten salarisadministratie

Bij Het Rekenlokaal werken we met vaste bedragen per maand, zo weet jij altijd waar je aan toe bent en sta je niet voor vervelende financiële verrassingen. Voor €10 per loonstrook per maand verzorgen we voor jou de salarisadministratie. Wij rekenen geen opstartkosten.

Voordelen van salarisadministratie uitbesteden

Besteed jij jouw salarisadministratie uit aan Het Rekenlokaal, dan kun je rekenen op de volgende voordelen:

  • Vaste tarieven
  • Geen tijdrovende en ingewikkelde salarisadministratie meer
  • Jouw salarisadministratie wordt deskundig en goed uitgevoerd
  • Een vaste accountant waarbij je altijd jouw vragen kunt stellen

Tijd en geld besparen

Het grootste voordeel van het uitbesteden is dat je er veel tijd voor terug krijgt. Je hoeft zelf minder administratief werk te doen en besteedt slechts een paar uur per jaar aan de loonlijst. Hierdoor kun jij je focussen op datgene waar jij goed in bent: ondernemen!

Bij salarisadministratie komt veel kijken door de wet- en regelgeving. Als het verkeerd wordt uitgevoerd kun je een boete krijgen. Het Rekenlokaal is op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving en zorgt ervoor dat jouw salarisadministratie voldoet aan de alle verplichtingen. Hierdoor bespaar je tijd en geld en hoef jij je niet meer druk te maken om de salarisadministratie.

Meer weten over salarisadministratie?

Ben jij benieuwd wat Het Rekenlokaal voor jou kan betekenen op gebied van salarisadministratie? Neem contact met ons op om een vrijblijvend gesprek in te plannen. Bel naar 072 – 20 13 036 of maak gebruik van het contactformulier.

 

Salarisadministratie uitbesteden