Financieringsvormen combineren

Datum: 30 januari 20

Heb jij als startende ondernemer een startkapitaal nodig? Het is tegenwoordig mogelijk om verschillende financieringsvormen te combineren. Hierdoor heeft de aanvraag van een bancaire investering meer kans van slagen. Door diverse regelingen met elkaar te combineren vind je de ideale financieringsoplossing. Wij vertellen je er meer over.

Stapel financiering

Je kunt een deel van de benodigde investering lenen, je kunt een deel leasen en staatsgaranties inzetten. Zo haal je deel bij deel de totale investering bij elkaar. Het combineren van deze verschillende financieringsvormen noemen we gestapeld financieren.

Bij deze vorm van financieren moet je een goed bedrijfsplan/ondernemingsplan hebben waarmee je de financiering aanvraagt. Hierin maak je jouw plannen concreet en leg je uit waarom je de financiering nodig hebt. Daarnaast maak je ook de kansen en risico’s inzichtelijk. Heb jij jouw plan op orde, dan kun je op zoek gaan naar investeerders.

Mogelijkheden van gestapelde financieringen

Er bestaan diverse financieringsvormen die je kunt combineren om jouw financiering rond te maken. Denk hierbij aan een lening, crowdfunding, een investeerder of een staatsgarantie. Afhankelijk van jouw situatie kan er een goede combinatie worden gemaakt.  

Hulp bij het aanvragen van een financiering

Het aanvragen van een bedrijfsfinanciering is vaak niet gemakkelijk. Heb jij geen idee waar je moet beginnen of welke financieringsvorm het beste bij jouw situatie past? Het Rekenlokaal zorgt ervoor dat jouw aanvraag slaagt en begeleidt je bij het volledige proces. Bij de voorbereiding, het aanvragen en de nazorg ondersteunen wij jou volledig.

Het Rekenlokaal heeft diverse ingangen bij verschillende geldverstrekkers. Wij zijn 100% onafhankelijk en gaan voor de beste oplossing voor jouw situatie. Wil jij hulp bij het aanvragen van jouw bedrijfsfinanciering? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 072 – 20 13 036.

Financieringsvormen combineren