Eindejaarstips 2019

Eindejaarstips 2019

Het einde van het jaar is in zicht en 2020 staat voor de deur. Ook in het nieuwe jaar wil jij je zaken goed op orde hebben en goed voorbereid zijn. Er gaan een aantal zaken veranderen in de komende jaren. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt van de belangrijkste wijzigingen die jij als ondernemer moet weten.

Lees meer
Eindejaarstips 2019
Wanneer moet je overstappen van boekhouder?

Wanneer moet je overstappen van boekhouder?

Veel mensen hebben een vaste boekhouder die al jaren de boekhouding verzorgt. Wanneer is het tijd om jouw boekhouder te vervangen? Volg deze checklist en bekijk of jouw boekhouder nog een goede match met jou is!

Lees meer
Wanneer moet je overstappen van boekhouder?
Wanneer overstappen naar een BV?

Wanneer overstappen naar een BV?

Wanneer een bedrijf groeit, kan het op een gegeven tijd worden om over te stappen naar een Besloten Vennootschap. Wat is het verschil tussen een eenmanszaak en een BV en wanneer is het verstandig om over te stappen? Het Rekenlokaal legt het uit!

Lees meer
Wanneer overstappen naar een BV?
Waar moet de loonadministratie aan voldoen?

Waar moet de loonadministratie aan voldoen?

Wanneer je medewerkers in dienst hebt, moet je voor de Belastingdienst een salarisadministratie bijhouden. 

Lees meer
Waar moet de loonadministratie aan voldoen?
 
1 2 3 4 5