Voorkom deze fouten bij de IB-aangifte

Voorkom deze fouten bij de IB-aangifte

Voor we het weten kunnen we weer aangifte doen van de inkomstenbelasting. Vanaf 1 maart mogen ondernemers hun IB-aangifte over 2019 doen. Veel ondernemers kiezen ervoor om de IB-aangifte zelf te doen en gaan er vanuit dat ze de aangifte op de juiste manier hebben ingevuld. Maar het blijkt dat maar liefst 4 van de tien aangiftes niet kloppen. In de meeste gevallen komt dit door slordigheid of onwetendheid. Voorkom fouten door rekening te houden met onderstaande punten.

Lees meer
Voorkom deze fouten bij de IB-aangifte
Zo verkrijg je de juiste managementinformatie

Zo verkrijg je de juiste managementinformatie

Het is erg belangrijk om de administratie goed op orde te hebben. Maar daarnaast zijn er nog andere data en cijfers die interessant kunnen zijn. Wanneer deze omgezet worden naar duidelijke en begrijpelijke informatie, kun je goede stappen nemen. Met deze informatie kun je beoordelen of het goed gaat met jouw bedrijf en welke doelstellingen je wil behalen. Met goede managementinformatie kun je inspelen op de ontwikkelingen van jouw bedrijf en de markt.

Lees meer
Zo verkrijg je de juiste managementinformatie
Financieringsvormen combineren

Financieringsvormen combineren

Heb jij als startende ondernemer een startkapitaal nodig? Het is tegenwoordig mogelijk om verschillende financieringsvormen te combineren. Hierdoor heeft de aanvraag van een bancaire investering meer kans van slagen. Door diverse regelingen met elkaar te combineren vind je de ideale financieringsoplossing. Wij vertellen je er meer over.

Lees meer
Financieringsvormen combineren
Tips voor een goede en overzichtelijke boekhouding

Tips voor een goede en overzichtelijke boekhouding

De boekhouding is niet iedereen zijn favoriete taak, maar het hoort er toch echt bij. Veel startende ondernemers weten niet goed hoe ze de boekhouding op orde krijgen. Hierdoor mis je het overzicht en het levert extra werk op. Zorg voor een goede en overzichtelijke boekhouding en krijg overzicht over jouw cijfers. Het Rekenlokaal geeft tips hoe je dit voor elkaar krijgt!

Lees meer
Tips voor een goede en overzichtelijke boekhouding
 
1 2 3 4 5 5