Wanneer is een zakelijke rekening relevant?

Wanneer is een zakelijke rekening relevant?

Start je als ondernemer, dan krijg je waarschijnlijk regelmatig het advies om een zakelijke rekening te openen. Een zakelijke rekening biedt veel voordelen, maar is geen wettelijke verplichting. Toch is het wel verstandig om de zakelijke en privé uitgaves en inkomens gescheiden te houden.

Lees meer
Wanneer is een zakelijke rekening relevant?
Manieren om bedrijfsfinanciering te vinden

Manieren om bedrijfsfinanciering te vinden

Ben jij op zoek naar een goede manier om investeringen in jouw bedrijf te financieren? Er bestaan verschillende manieren van bedrijfsfinanciering, van een lening tot crowdfunding. Wij zetten een aantal manieren op een rijtje.

Lees meer
Manieren om bedrijfsfinanciering te vinden
Fiscale voordelen voor starters

Fiscale voordelen voor starters

Wanneer je gaat starten met een eigen onderneming of bedrijf komt daar veel bij kijken. Het vergt tijd en energie om alles op te zetten en daarnaast maak je vaak ook nog veel opstartkosten. Er bestaan gelukkig een aantal regelingen waar je als starter gebruik van kan maken. Wij zetten deze fiscale voordelen op een rijtje.

Lees meer
Fiscale voordelen voor starters
Wanneer moet ik de jaarrekening opstellen en deponeren?

Wanneer moet ik de jaarrekening opstellen en deponeren?

Voor veel ondernemers is de administratie niet hun hobby. Toch is het een belangrijk om dit goed op orde te hebben. Daarnaast is de administratie een belangrijk fundament voor de jaarrekening. Wanneer moet je deze opstellen en deponeren? Het Rekenlokaal geeft antwoord.

Lees meer
Wanneer moet ik de jaarrekening opstellen en deponeren?
 
1 1 2 3 4 5 6