De jaarrekening: vragen en antwoorden

De jaarrekening: vragen en antwoorden

Ieder boekjaar moeten ondernemers met een bepaalde rechtsvorm hun jaarrekening deponeren. Wat is dit precies, waar moet je op letten en ben jij ook verplicht om een jaarrekening op te stellen? Het Rekenlokaal geeft antwoorden op jouw vragen.

Lees meer
De jaarrekening: vragen en antwoorden
Salarisadministratie uitbesteden

Salarisadministratie uitbesteden

Salarisadministratie uitbesteden bij Het Rekenlokaal is eenvoudig en neemt je veel werk uit handen. Wij denken met jou mee en zorgen ervoor dat de salarisadministratie altijd op orde is. Geen tijdrovende en lastige administratie meer, maar wel meer tijd voor jouw eigen onderneming.

Lees meer
Salarisadministratie uitbesteden
Startersaftrek in 2020

Startersaftrek in 2020

Start je een bedrijf? Dan kom je in aanmerking voor de startersaftrek. Deze fiscale aftrekpost is bedoeld om starters te stimuleren en is een verhoging van de zelfstandigenaftrek. Hoe zit het met de startersaftrek in 2020? Het Rekenlokaal zet het voor jou op een rijtje.

Lees meer
Startersaftrek in 2020
Alles over de fiscale bewaarplicht

Alles over de fiscale bewaarplicht

Als ondernemer ben je verplicht om de administratie 7 jaar te bewaren. Dit wordt ook wel de fiscale bewaarplicht genoemd. Wat moet je allemaal bewaren en waarom? Wij zetten alles over de fiscale bewaarplicht voor jou op een rijtje.

Lees meer
Alles over de fiscale bewaarplicht
 
1 2 3 4 5 5